UVEX BRÝLE SPORTSTYLE 802 SMALL VARIO, WHITE (8801

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Kód: AS-00051046
2 599 Kč 2 469 Kč
UVEX BRÝLE SPORTSTYLE 802 SMALL VARIO, WHITE (8801
UVEX BRÝLE SPORTSTYLE 802 SMALL VARIO, WHITE (8801
2 599 Kč
Sportovní brýle UVEX SGL 802 SMALL VARIO jsou ideálním společníkem do všech povětrnostních podmínek. Brýle mají samozabarvovací čočky, které se automaticky přizpůsobí za všech světelných podmínek díky technologii UVEX VARIOMATIC. Decentrované čočky a 100% UV ochrana poskytuje perfektní vidění bez zkreslení. Dokonalá ventilace zajistí nezamlžené brýle. Díky technologii Easy to Clean se brýle velice snadno udržují a čistí.


Variomatic
Automatické tónování čočky

Skla s Variomatic technologií automaticky reagují na každou světelnou situaci a změnu. Samozabarvovací čočky dávkují stínování ve třech úrovních ochrany (S1 až S3) v závislosti na světelných podmínkách. Samozřejme, že jako všechny Ucey brýle, poskytují 100% ochranu před UV zářením.


UV ochrana
Nekompromisní ochrana očí! Filtr odolný proti poškrábání je integrován přímo do materiálu skel a ochrání lidské oko proti 100 % nebezpečných UV paprsků a modrému světlu. UV filtr je také integrován do rámečku brýlí. Pouze vysoce technologicky vyspělé brýle se speciálními filtry zabezpečí dokonalou ochranu. Odtud také název firmy uvex: uv–ex = ultraviolet excluded (ultrafialové záření vyloučeno).

Supravision
Unikátní technologie Supravision dodává sklům výbornou ochranu proti poškrábání z vnější strany a ochranu proti mlžení z vnitřní strany. Garantuje také 100% UV ochranu.


Easy to Clean
Extrémně jednoduché čištění zorníků.


Decentered Lens Technology
Garantuje průhled skly bez zkreslení, i když se jedná o velmi zaoblená skla. Všechna skla odpovídají první úrovni na stupnici optické kvality.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: